Anggota DPR Hebat


anggota dpr:Assalamualaikum pak ustad,,,,abi hayang apal pendapat pak ustad anu bijak,,,menurut pak ustad abi jeung gubernur hebat mana?
ustad:Wa'alaikum sallam,,,hebat bapak,,,kapn gubernur teu wani marentah ka anggota Dpr,,,
anggota dpr:mulai seuri,,,trus nanya deui,,!kumaha lamun jeung Mentri hebat mana?
ustad:masih hebat bapak,,,mantri ge moal wanieun marentah anggota dpr,,,
anggota dpr:seurina beuki calawak,,,trus lamun jeung ketua Kpk hebat mana?
ustad:tetep hebat bapak,,,ketua Kpk oge teu wanieun mariksa bpk,komo nangkep mah moal wanieun,,,
anggota dpr:cing pertanyaan nu ieu jwb jjr nya ustad!lamun jeung presiden tah kumaha hebat mana?bri melong panasaran,,,
ustad:jeung presiden????rada mikir,,,tpi masih hebat bapak,,,manehna jdi presiden kapan karena suara jeung kputusan bpk di Dpr
anggota dpr:ngabarakatak bungah,,,tah ieu pertanyaan nu terakhir ustad,,,lamun jeung nabi hebat mana?
ustad:beuki jeuro yeh nanyana,,,bari mikir panjang,,,,teu kungsi lila ngajawab!mmmhhhh,,,,tetep msh hebat bapak,,,bari unggut"n sirahna NABI mah masih sieun ku ALLOH,,,tpi bapk pan tos teu sieun ku sasaha jeung teu sieun ku Alloh,,,matak bapak ngalakukeun korupsi oge,,,,
anggota dpr:hebat ari kitu mah dewek teh geuning,,,nuhun akh ustad,,,bari ngaleos mawa karung rek ngawadahn duit hsl korupsi,,,,

4 komentar:

  1. hahahaha... ustad na hebat euy...

    BalasHapus
  2. hahahaha... ustad na hebat euy...

    BalasHapus
  3. hahahaha... ustad na hebat euy...

    BalasHapus
  4. hahahaha... ustad na hebat euy...

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !