CANGEHGAR ANYAR

DOWNLOAD MP3 GRATIS BOBODORAN SUNDA EUUYYYY CANGEHGAR

As, dina postingan ieu BSE bade share bobodoran sunda Ka Palawargi nu mikaresep kana bodor sunda cangehgar ti RAMA FM Alhamdulillah cangehggar parantos kenging piagam penghargaan  salah sawios acara Top Of Mind Masyarakat Bandung warsih kamari  ti para budayawan /akademisi, gambar anu di palih kenca mangrupikeun piagam penghargaan  anu di pasihkeun ka RAMA FM. Mangga ka palawargi sadaya anu peryogi MP3 na kantun download wae link di palih handap ieu,,,,insyaallah di jamin haratis 100%,, heuheu teu kenging hilap di blog ieu insyaalllah bakal update tiap minggon atanapi sasih kantun sing sering wae dongkap na ka ieu blog,,,,,
hatur nuhun wilujeung ahh,,,,
Bagian 1
  1. Cangehgar 1
  2. Cangehgar 2
  3. Cangehgar 3
  4. Cangehgar 4
  5. Cangehgar 5
  6. Cangehgar 6
  7. Cangehgar 7
  8. Cangehgar 8
  9. Cangehgar 9
  10. Cangehgar 10
Update 13/03/2012
  1. Cangehgar 11
  2. Cangehgar 12
  3. Cangehgar 13
  4. Cangehar 14
  5. Cangehgar 15
  6. Cangehgar 16
  7. Cangehgar 17
  8. Cangehgar 18
Bagian Ka 2
  1. Beuki Cageur
  2. Beranak Dalam Sumur
  3. Bogoh Ka Hayam
  4. Budak Jurig
  5. Di Sunatan
  6. Judul Film
  7. Kepret
  8. Kosim Medit
  9. Udin Lucu
  10. Iklan
 UPDATE 17 /03 /2012 

KANGGO VIDEO-VIDEO  ONLINE NA  KLIK DI DIEU

27 komentar:

  1. rizal09.40

    Amiiii....
    Mudah2an tiasa pada pendak nu aya dinu blog ieu dinu acara silaturahmi urg sunda kang

    BalasHapus
    Balasan
    1. mudah mudahan pami wargi-wargi na parantos sariap mah insyallah kang bade di ayakeun kopdar,,,,

      Hapus
    2. Anonim13.03

      amiiiiiiin

      Hapus
  2. Asa reugreug jadi urang sundateh ..
    seueur wargi dimana mana...

    BalasHapus
    Balasan
    1. muhun kang sa alamdunya aaya tah ,,,wkkwkwkwk

      Hapus
    2. Anonim09.38

      sarua bangsa orang sunda mah tong harerey ?......

      Hapus
  3. Askum... Kang geuning ieu mah cangehgar anu atos rada lami, anu paling enggal anu mna? Punten pisan. Di antos waleranna, htr nhn.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Wa'alaikum salaam
      nu enggal na anu UPDATE 17 /03 /2012 , hapunten kang kanggo cangehggar anyar na abdi teu can kabujeng update seu'eur kasibukan nu snesna margi admin na mung nyalira, tapi insyaallah di usahakeun tiasa update deui kang,,
      hatur nuhun di antos wae

      Hapus
    2. Htr nhun kang, siap di antos update nu engglna...
      Mun tiasa mah kang update bobodoranna deui ngangge bsa sunda. :)

      Hapus
    3. muhun sami sami kang.
      siap kang insyaallah bobodoran sunda na bade update ngangge basa sunda pami dina label sunda mah kang, margi di campur basa indonesia atanpi inggris teh supados seu'eur nu dongkapna :D

      Hapus
  4. abdi mah teddy19.43

    sampurasun ,,, ngiringan nya :)

    BalasHapus
  5. Anonim16.39

    kumaha kang uing jadi bingung rek ngadonload teu tiasa kedah nganggo neon piraku kedah dikardusanmah ka kalimantan

    BalasHapus
  6. Anonim16.01

    teu tiasa didownloadna kang... filena teu araraya di 4shared na

    BalasHapus
  7. kumaha kang, link na tos teu aktif sadayana ning??
    gaduh deui kitu link nu sanes na?

    BalasHapus
  8. Alhamdulillah Gan Sae pisan.... Bobodoran Sunda di tampilkeun sami sareng ngangkat Budaya urang Sunda good lah..

    BalasHapus
  9. Anonim22.27

    punten kang, sadaya link teu tiasa di donlod di 4 shared

    BalasHapus
  10. enya,,milarige teu ay dina 4shared mh,,,pmi bde dwnload nu enggal dmna nya kang??

    BalasHapus
  11. Anonim15.51

    sing waras ath euy mere link teh..

    BalasHapus
  12. Anonim14.56

    nu nyiptakeun cangehgar na mah, teu diperhatoskeun panginten nya, padahal eta ide ide na kaluar ti hasil kreatif dan pemikiran anu luar biasa, kanggo ngahibur parawargi sadaya. mugia nu nyiptakeun ieu program cangehgar, kengin pahala anu ageung, sok sanaos teu kenging penghargaan oge. maju terus Sunda.. Bodoran sunda..

    BalasHapus
  13. Tommy00.00

    kang gening link na tos resak ?!

    BalasHapus
  14. wilujeung sumping akang :D

    BalasHapus
    Balasan
    1. geuning paraeh akang linkna? abdi teh bade donlot ieu sadaya

      Hapus
  15. Anonim10.07

    donwloadna cobian dina waos

    BalasHapus
  16. hatur nuhun link downloadna..

    BalasHapus
  17. sampurasun lur ,
    kang upami anu tahun 2013 ,,,gening teu acan ka update canghegarna .
    di antos kang nya

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !