DOWNLOAD WAYANG GOLEK MP3 GRATIS

DOWNLOAD MP3 GRATIS BOBODORAN SUNDA EUUYYYY WAYANG GOLEK ASEP SUNANDAR SUNARYA GIRI HARJA3


As, dina postingan ieu BSE bade share pargelaran wayang golek ti H.Asep Sunandar Sunarya Giri Harja 3, wayang teh mangrupikeun seni budaya urang sunda anu paling di pikareu'eus tur di pikacinta ku urang sunda anu ngagambarkeun ka hirupan manusa di dunya tapi dina mangsa kiwari ,tos seu'eur barudak ayeuna  nu mapalerkeun kana budayana sorangan jati kasilih ku junti dina hartian kasilih ku budaya deungeun, ku kituna upami teu ku urang di mumule bade ku saha deui ,  margi ti eta hayu urang sami-sami ngamumule budaya urang sarerea ku kituna mangga ka palawargi anu mikacinta kana budaya sunda kantun download wae di link di handap ieu,,
hatur nuhun
wilujeung ahh,, Ti Bobodoran Sunda Euuyyyy Sa Parakanca



Bagian 1

  1. Kumbakarna Gugur
  2. Dawala Jadi Raja
  3. Jabang Tutuka
  4. Cepot Cawokah
  5. Semar Gugat
  6. Cepot Da'wah
  7. Kitab Wahyu Sastra Jendra
  8. Dawala Jadi Raja
  9. Tri Jaya Sakti
  10. Arjuna Putra
  11. Sanghiang Tunggal Wibawa
  12. Dorna Gugur
  13. Arimbi Ngadeg Ratu
  14. Panca Suta
  15. Cepot Kembar
  16. Rama Bergawa Muksa
  17. Bayu Suta Pawana
  18. Kresna Murka
  19. Sanghiang Ajar Sakti
  20. Amar Sakti
  21. Pancawala Lahir
  22. Bambang Surya Ningrat
  23. Dewi Nila Ningrum
  24. Prabu Nalaka Suraboma Pejah
  25. Tirta Wanara Suta
  26. Kumbakarna Gugur
  27. Sanghiang Dewa Brata
  28. Astrajingga Gugat


Bagian 2


( Pass: wayangprabu.com)





Sumber: Wayang Prabu



46 komentar:

  1. Balasan
    1. sami sami kang :D

      Hapus
    2. Saya paling suka dengar wayang golek bagi saya itu sejarah kehidupan.kenapa di siaran tv tidak di siarkan yg selalu di siarkan adalah wayang kulit adaa apa sih

      Hapus
  2. Nyuhunkeun widi bade ngopi kang, sakantenan request gareng jadi paraji pami aya, pokona mah si cepoot lah. Hatur nuhun sateuacana....

    BalasHapus
  3. hatur nuhun,katampi pisan gan...

    BalasHapus
  4. kang pami gaduh simkuring hoyong cepot nu judul na wiriginingsih

    BalasHapus
  5. kang pami gaduh simkuring hoyong cepot nu judul na wiriginingsih

    BalasHapus
  6. hanjakal pisan barudak ayena 70% tos kabawakeun budaya barat.. ari budaya sorangan di papalerkeun.. hayu urang sami2 nga'mumule budaya sunda bade kusaha dei lintang ku urang sadaya khususna orang sunda.. punteun nyuhungken restu bade ngopi kang..>>

    BalasHapus
  7. Anonim19:45

    kang anu boobodoran mah pisah ken lah ngarah sae

    BalasHapus
  8. cepot nadran ay te kang

    BalasHapus
  9. Anonim09:23

    izin sedot baraya

    BalasHapus
  10. urang lawan KPOP teh ku wayng golek gera kang cik lah ulah ka giridig urusan budaya mah

    BalasHapus
  11. Anonim11:30

    matur thank you kang...!

    BalasHapus
  12. imam hudaya20:22

    alhandulilah aayakneh gning wayang golek ten.. haturnuhun pisan agan..
    upami tiasa mah update deui nu enggal2 na..
    kumargi meh teu hilap urang sunda kana budayana nyalira

    BalasHapus
    Balasan
    1. Leres pisan .kuduna urang sudah tosaya tisajarah prabu silingawi hayu urang bangkit tekenging sare waeh kan aria urang sundama kudu salah asah sIlih asih eta urang tanam tinĂ  hati sadayanan



      Hapus
  13. Hatur nuhun kang.. Mangpaat pisan keur kasehatan hate..

    BalasHapus
    Balasan
    1. Dina Lakon Arjuna Putra, bagian C2, menit 26:12, aya nu dagang leupeut teu kahada karekam, hahahah..

      Hapus
  14. karna di perdaya mah teu tiasa di download nya kang

    BalasHapus
  15. Anonim15:41

    ngiring ngadonlot om.....
    hatur nuhun pisan sateuacana

    BalasHapus
  16. Anonim07:37

    resep euy...sambil ngopi ! nuhun kang !

    BalasHapus
  17. Anonim22:12

    hatur nuhun akang. HAYU urg sunda sadaya urg lestarikeun budaya urang budaya anu luhur warisan ti kokolot urg sareya.

    BalasHapus
  18. kapihatur nyuhungkeun widi bade donlod. mudah"an urg sunda sadaya aya dina perlindungan alloh swt aminnn.....

    BalasHapus
  19. Anonim00:04

    haduh hatur nuhun pisan gan.....abdi resep pisan kana golek...smoga urang sunda aya dina kasuksesan selalu..HUHUN

    BalasHapus
  20. katampi akang,,, matur nuhun.

    BalasHapus
  21. kaula ridwan17:04

    ku bangga jadi urang jawa barat, tur nuhun ah kang

    BalasHapus
  22. Anonim22:00

    hatur nuhun kang requet gareng golati bpa

    BalasHapus
  23. Hatur nuhun,,,,, mugia Urrang sdayana tiasa ngamumule kana Budaya Urang.

    BalasHapus
  24. Kaampi Pisan

    Hatur Nuhun.....

    BalasHapus
  25. hahahahahahahah mantap euy kesenian sunda

    BalasHapus
  26. ngiring dangu agan, tapi naha bambang melasrana teu tiasa di buka. hatur nuhun,

    BalasHapus
  27. Anonim21:53

    mundut widi dunlud Kang....

    BalasHapus
  28. hatur nuhun kang... manawi aya koleksi nu sanesna... nyuhunkeun di share wae kang..... sono lah...

    BalasHapus
  29. Hatur nuhun pisan kang ah... nembe ayeuna tiasa ngupingkeun deui wayang golek

    BalasHapus
  30. Anonim10:45

    kang naha bade ngunduh na nyuhunkeun kata sandi,,
    hoyong di pasihan kejelasanna,,hatur nuhun.

    BalasHapus
  31. Anonim21:26

    waduh meuni seueur kieu euy, kang ijin sedot... nuhun pisan sateuacanna

    BalasHapus
  32. Anonim12:23

    Hatur nuhun nya..

    BalasHapus
  33. kang jabang tutuka aya nu dugi ka beres teu caritana

    BalasHapus
  34. htur nuhun,.... hayu abdi ngdukung kana ngmumule budaya urang sadayana.... sae pisan lah...

    BalasHapus
  35. Kang..izin download

    BalasHapus
  36. mantap ,, nuhun pisan sakanteunan ijin download ..

    BalasHapus
  37. kang nuhun pisan , izin nyedot ahc.....!

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !