CERAMAH SUNDA


DOWNLOAD MP3 GRATIS CERAMAH SUNDA BOBODORAN SUNDA EUUYYYY
Assalamu'alaikum Wr.Wb.
Palawargi sadaya upami urang teu tuang salami saminggu kumaha karaosna ?? tinangtu bakal karaos leuleus tur lapar anu kadituna panginten mun numutkeun akal mah bakal tilar atanapi ko'it tea heheh pon kitu deui jeung unsur tina diri nu kadua nyeta roh upami teu di pasihan tuang bakal leuleus tur nu kaditu na bakal maot, nauduzubillah himin dzalik mun dugi ka kitu teh, margi upami jiwa atanapi roh nu maot berarti iman anu lengit tina diri anu bakal ngagebruskeun manusa kana jero naraka nu pang handapna.
Ku kituna dina postingan nu ayeuna BSE bade share siraman rohani ti mubaligh - mubaligh sohor di tatar pasundan sapertos (K.H. Jujun zunaedi,K.H.AF.Ghazali,kang Ibing ) mangga ka palawargi sadaya anu bade nga download MP3 na mangga kantun klik link di handap ieu.
hatur nuhun,
wilujeung ahh
ti Bobodoran Sunda Euuyyyy Saparakanca

1. Ust. Rohmat Hidayat Syarifudin
Pangakuan Mantan Missionaris    Download
    2.K.H. Jujun Zunaedi
    Ceramah Nikah      Download 
    Ceramah Khitan           Download
    5 Ciri umat Nabi           Download
    Al-Yaqin bag.1         Download 
    Al-yaqin Bag.2      Download 
    5 Ciri Jalma Nu di arep - Arep Ku Sawarga    Download
      3. Kang Ibing
      Di Jepang Bag.1    Download 
      Di Jepang Bag.2   Download 
      Di Jepang Bag.3     Download 
        4. K.H.AF.Ghazali
        Abnina Allah   Download 
        Karhidoan Ilahi    Download 
        Kufur Nikmat     Download 
        Sumber Bahagia      Download 
        Syukur Nikmat          Download 
        Sabagean Ciri Agungna Islam   Download
        Merangan Hawa Nafsu     Download 
        Ayat - Ayat Allah    Download 
        Sieun KU Allah     Download 
        Tugas Risalah     Download
        Tobat    Download 
        Tilu Tugas Hirup   Download 
        Taqwa   Download
          5. K.H. Muhammad Arif  Shaleh ( Ki Balap )
          Kisah Ki Ahmad 1     Download 
          Kisah Ki Ahmad 2   Download

            6 komentar:

            1. Anonim00.33

              urang sundamah pasti muslim, mun urang sunda lain muslim asa teu pantes. htr nhn.

              BalasHapus
            2. punya ceramah ki balap yang lainnya..upload juga donk

              BalasHapus
            3. kang mantapp subhanallah ieu postingan lebet kana manah , sapertos ngakak , barokah sareng manfaat ..

              BalasHapus
            4. hatur nuhun kang ...............top markotop lah buat si akang

              BalasHapus
            5. Anonim18.47

              ky.h. akhmad arif soleh like

              BalasHapus
            6. Anonim07.14

              ieu aya nu unik ceramah versi dugem
              http://www.youtube.com/watch?v=JtW2mBiD0tg

              BalasHapus

            ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !