SAHA AI SI DAWALA TEH DINA WAYANG GOLEK


Dawala putra kadua tina tilu sodara ti pasangan semar badranaya sareng sutiragen.Dawala kacida satya na  matruna rakana  cepot kamana wae siga sireum jeung sukuna atawa gilinding motor nu hareup jeung nutukang.

0 komentar:

Poskan Komentar

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !