Kawin Jeung Incu Nini


Basa keur ngora, Epot katelah jajaka bageur jeung daekan,, hiji poe epot kungsi nulungan nini2 meuntas jalan,, "aduuhh,, tos kasep teh bageur deuih,, saha ngaran jang?" Ceuk si nini sanggeus parat di peuntaskeun epot.. "heuheu, nuhun ni, nami abdi cepot" Tembalna bari kulumas-kelemes atoh.. "jang epot anu bageur,, nini bagja mun boga minantu model ujang, daek di kawinkeun jeung incu nini nu anyar kaluar SMA cu?".. "hadeuuuhhh,,, puguh we kersa atuh ni, heuheu..saha namina incu nini teh?" Ceuk epot curinghak.. "ngaranna teh HERMAN jang" Pokna teh teu euleum2....



0 komentar:

Poskan Komentar

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !