DOWNLOAD KUMPULAN LAGU JAIPONG MP3 FULL ALBUM

Download Kumpulan MP3 Jaipong ieu dina raraga ningkatkeun deui rasa cintana urang sunda kana seni jaipong warisan luluhur. Jaipong ieu teh mangrupakeun ciri khas nu di pibanda ku urang sunda mun mah ayeuna urang sunda na sorangan tos teu mikacinta kana seni musik jaipong berarti sunda tos kaleungitan salah sahiji anu jadi cirina , kapalawargi anu bade mundut lagu mangga di antos pisan pamundutna di komentar ieu blog,hapunteun sanaos di postingan ieu teu acan tiasa seu'eur share tapi insyaAllah bakal bertahap kalayan rojongan ti wargi sadaya. mangga kapalawargi nu mikacinta kana seni musik jaipong kantun klik link di palih handap ieu..
mangga ahh wilujeung indeuhoyy wae kasadayana......
  1. Aan Kurniasih- Bangbung Hideung.MP3                  Download
  2. Cicih Cangkurileung - Eplok Cendol.MP3                Download
  3. Cicih Cangkurileung - Gadis Subang.MP3                Download
  4. Cicih Cangkurileung -  Ngiring Bingah.MP3              Download
  5. Cicih Cangkurileung - Duriat Saliwat.MP3                Download
  6. Cicih Cangkurileung - Beger Pakokolot.MP3            Download
  7. Cicih Cangkurileung-Langit Biru.MP3                       Download
  8. Cicih Cangkurileung- Ngolembar.MP3                      Download
  9. Cicih Cangkurileung-Kembang Ros Bodas.MP3        Download
  10. Jaipong-Daun Pulus.MP3                                         Download
  11. Layung Group - Kembang Tanjung.MP3                   Download
  12. Layung Group -Ketuk Tilu.MP3                                Download
  13. Layung Group - Buah Kawung.MP3                         Download
  14. Layung Group - CAngkurileung.MP3                         Download
  15. Nini Olot Group - Banondari.MP3                             Download
  16. Nini Olot Group - Kembang Gadung.MP3                 Download
  17. Nini Olot Group - Daun Hiris.MP3                            Download
                                      

34 komentar:

  1. Anonim12:58

    nyuhunkeun widii aaah bde nyurupuuutt...

    BalasHapus
    Balasan
    1. mangga kang, sedoooott dugi kempot kang ahhh :D

      Hapus
  2. Ass..... ngiring bingah ku ayana ieu link anu nyayogikeun lagu lagu sunda.... hatur nuhun ...

    BalasHapus
    Balasan
    1. sami - sami kang ...
      mugi sing mangfa'at kanggo sadayana,,,
      salam pangwanoh ti simkuring kang...

      Hapus
  3. Katampi pisan kang . sakantenan nyungkeun widi bade nyedot...

    BalasHapus
  4. assalamu'alaikum,
    simkuring nyuhunkeun widi ah ngaleguk, pangaresep ti sd keneh kang ka seni jaipong/kiliningan mah. Sakantenan request lagu ti suanten na dedeh winingsih pami aya. Salam wanoh ti karawang.

    BalasHapus
  5. Link yang anda minta tidak berlaku!!! Kitu saur 4shared teh, kumaha atuh baraya, simkuring mah teu kabagean nyedot yeuh!!!

    BalasHapus
  6. ayun ambing kliningan klasik aya teu gan

    BalasHapus
  7. Anonim21:42

    kang lagu jaipong na ga bisa di d sedot,,

    BalasHapus
  8. Anonim03:00

    punten gan dupi lagu ti ibu ecin kuraesin wanda jaipong nyondong? nuhun gan

    BalasHapus
  9. fazadarco12:24

    jaipong mah very cool oke bget

    BalasHapus
  10. Anonim09:26

    punten manawi aya nu gaduh tembang sunda awet rajet, hatur nuhun

    BalasHapus
  11. ada yang judulnya istri ras patih gaaaaakkkkk ???????

    BalasHapus
  12. huh eweuh anu bisa di sedot pisan..payah ah

    BalasHapus
  13. huh eweuh anu bisa di sedot pisan..payah ah

    BalasHapus
  14. naha tos teu araya file na..kumaha atuh simkuring bade nyedot..??
    kedah kamana..kedah kumaha...nyarita taya nu nga bejaan..duh gusti...
    hehehe..lebe..

    BalasHapus
  15. asiklah euy?............
    rekuesach aduh manis ti cicih cangkurileung?

    hatur nuhun?..........

    BalasHapus
  16. Anonim20:37

    teuing ah

    BalasHapus
  17. kang file na tos teu aya ah, cobi ku kang admin update deui data na

    BalasHapus
  18. weuh sadayana lagu na kang tos ararical kabeh

    BalasHapus
  19. yaaaa....kosong kbeh maaaaaang.

    BalasHapus
  20. Nana jaipongan the tos te u aha gan

    BalasHapus
  21. Nana jaipongan the tos te u aha gan

    BalasHapus
  22. punten kang gning teu tiasa d download ny?

    BalasHapus
  23. kang jaiongna teu tiasa ti sedot....kumaha yeuh...?????

    BalasHapus
  24. Anonim20:33

    aduh baraya kuringmah te bisa nyedot gening kumaha atuh

    BalasHapus
  25. Anonim19:57

    WALAUPUN SAYA ORANG SEMARANG TAPI SUKA BGT SM LAGU DAN TARI JAIPONGAN....MANTAAAAPP

    BalasHapus
    Balasan
    1. judul lagu nya tinggal di copy paste, terus buka di pencarian mp3 skull

      Hapus
  26. eleh eleeehh...kmaha ie atuh luuur

    BalasHapus
  27. Anonim17:40

    kang hoyong lagu pencak silat anu kombinasi sareng sinden aya te?
    hatur nuhun,

    BalasHapus
  28. full download lagu2 sunda www.cari2mp3.com

    BalasHapus
  29. Teungteuingeun.. Singhoreng kalah ngawadul.. Mana laguna euyyy...

    BalasHapus
  30. Teungteuingeun.. Singhoreng kalah ngawadul.. Mana laguna euyyy...

    BalasHapus
  31. Hadaw teubisa ngigel ieumah luuuuUR..!!

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !