DOWNLOAD MP3 ASEP YANA BODOR SUNDA

DOWNLOAD MP3 ASEP-YANA


Wargi sabadana update Cangehgar Anyar mp3  11-18  update 13/03/2012 klik didieu kanggo download . ayeuna Bobodoran Sunda Euuyyyy bade share bobodoran sunda kacapi ala Asep - Yana MP3 dua urang tukang bodor nu bakal murilitkeun patuangan urang,heuheuehue,,,, bodor nu dibarengan ku kacapi tur suara anu endah tinangtu nambihan lucuna. mangga ka palawargi anu bade nambihan koleksi bodor sunda kantun klik link di palih handap ieu ,,

wilujeung ahh ka sadayana


  1. Asep - Yana bag.1.MP3  Download
  2. Asep - Yana bag.2.MP3  Download
  3. Asep - Yana bag.3.MP3  Download
  4. Asep - Yana bag.4.MP3  Download
  5. Asep - Yana bag.5.MP3  Download
  6. Asep - Yana bag.6.MP3  Download

  




BOBODORAN SUNDA EUUYYY

3 komentar:

  1. Anonim21.23

    linknya tolong diperbaharui dah dihapus oleh 4sharednya...

    BalasHapus
  2. Anonim20.57

    Gak pake entar, secepatnya tu link di perbaharui ya gan...

    BalasHapus
  3. Anonim14.14

    Link file yang Anda minta tidak berlaku.

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !