SISINDIRAN LUCU SUNDA NINI - NINI

Sisindiran lucu sunda khas bobodoran sunda Euuyyyy bagian ka sakian duka ka sabaraha nya hilap deui heueheu
mangga ah wilujeung ka baraya sadayana...



Niti wanci Nu mustari
Ninggang Mangsa Nu utama
Nini Nini Jubajebi
Pedah teu dibere eusi calana ( heuheu artos )

Nete Taraje
Nincak Hambalan
Nini nini  Meni ejle
Ningali Nu Uulutudan (tah ieu mah Munding wkwkwkwk)

Kagok Borontok
Kapalang carambang
Nini Denok Meni Montok
Mun di Kutang katingal tulang

Cadu Mungkuk
haram zadah
Mun ngaringkuk
Siga Sapedah ( wkwkwkwkwkwk)

8 komentar:

  1. Ninggalkeun jejak ah spds dsbt bijak

    BalasHapus
    Balasan
    1. mangga kang asal teu kenging jejak sapatu bau,,,, wkwkwkwkkwk

      Hapus
  2. 4x4=16.maneh botak katinggang gelas.wkwkwkwkwkwkw

    BalasHapus
    Balasan
    1. wkwkwkkw
      gelas pecah
      ninggang tarang
      edaaasss gagah
      eta si akang..
      lanjuuttt kang ...

      Hapus
    2. Aya listrik di masigit, caangna kamana - mana
      Aya istri jangkung alit, hanyakal geuning waria

      Hapus
  3. heni19:18

    Hahahaha...lucu euyyy...

    BalasHapus
  4. Anonim13:43

    idem ahhhh.. ninggalkeun putprin :)

    BalasHapus
  5. kini kini kuang kuang
    di talian ku bagedor
    nini lesot kutang
    katingali susuna kendor

    kini kini aya di pipir
    baregbeg daun ku ciat
    nini nini ti gurawil
    ngadegdeg bari busiat.

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !