CARITA LUCU NINI - NINI JEUNG MODEL PARAWAN


Hiji kisah nini-nini di hotel bentang 7 ( punten sanes puyer 16  heheh).

kacaritakeun si nini  anjeuna arek naek ka ruangan hotel tingkat 21 rek nempo incuna nu keur teu sehat panyawat ambeyen jeung bisul. nalika dina lift di lantai 18 suupp arasup 2 parawan gareulis nya atuh  pok si nini nanya eta para gadis.



NINI : hmmmm neng meni seungit minyak na?
GADIS :  kantenan atuh ni merk Cristian's Imperial Majesty hargana 5 juta ti italy.
NINI: ohh unggut-unggutan bari olohok.

Nalika nepi ka lantai 19 aya nu asup deui model iklan sabun colek pok deui si nini nanya.

NINI : wah leuwih sengit ti batan nu tadi minyakna, neng meni seungit minyak na ?
MODEL: kantenan ni merk Caron's Poivre Rp.11.500.250 hargana ni ti prancis.
NINI : beuki calangap wae bari unggut unggutan.

Nalika nepi ka lantai 20 si nini elekesekeng wae teu lila BRuuuuuuuuttttt preeet cruut perepeeet si nini hitut teu katahaneun da tadi na tos sarapan BOLED CILEMBU sakilo Satengah. atauh puguh we para gadis sareng model teh cing calangap bari cing borolo barau'eun. langsung si nini nyarita  bari buluham belehem.

NINI: tah Cilembu neng Hargana 5rebu rupiah sakilo. ( maksud si nini mbung eleh boga parfume)
GADIS+MODEL: Unggut - unggutan bari narakolan sirah si nini......

17 komentar:

  1. ha. .ha. .nyeri kulit beteung kang!!!
    siippp lakh

    BalasHapus
  2. emung we eleh teh sinini makh
    tama era sigan eta makh!!!

    BalasHapus
  3. hhahahaha...
    ijin copy sob.

    BalasHapus
  4. hahahahaha alah nyeri kulit sapatu seserian,,,

    ijin copas aaah mang ngarah seri batur ge

    BalasHapus
  5. ngiring copy gan..

    BalasHapus
  6. Anonim21:11

    Wah matak betah ieu mah, poho we boga hutang mah hehehehe.............ppunnttten bbbadee ngofi ttpp teu digulaan ieu teh. Nuhun pisan mani kabangbalerkeun kapusing teh.

    BalasHapus
  7. aduh kang nie 'yeuri kulit seuri balas beuteung macna,,,jhahaha

    BalasHapus
  8. ha ha ha hay.. gagah nya eta nini..

    BalasHapus
  9. Ijin copas,,,,mantep pisan edun euyyyy,,,aduuh seeul yeuh..

    BalasHapus
  10. aya aya bae si nini teh

    BalasHapus
  11. hahaha untung nini-nini....

    BalasHapus
  12. Ijin copas ahh nya gan?

    BalasHapus
  13. beuuhhh...aya ku kitu nya....!!

    BalasHapus
  14. haha aduh tiasaan eta lurr !

    BalasHapus
  15. haha aduh tiasaan eta lurr !

    BalasHapus
  16. hahaha.. gembul oge eta si nini nuang hui mni sakilo satengah,
    nini...nini... aya- aya wae..!

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !