DOWNLOAD KACAPI SULING SUNDA CIANJURAN INSTRUMENTAL GRATIS


Kecapi suling adalah sejenis musik instrumental yang bergantung pada improvisasi dan populer di provinsi Jawa Barat yang menggunakan dua alat musik, kecapi dan suling. Kecapi suling masih berhubungan dengan tembang Sunda. kacapi suling  populer dan menjadi ciri khas dari pada kota cianjur. berikut Video dan MP3 Kacapi suling sunda yang bisa anda download.



1.VIDEO KACAPI SULING SUNDA CIANJURAN



2. DOWNLOAD MP3 KACAPI SULING SUNDA CIANJURAN LENGKAP
kacapi suling - Ayun Ambing.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - buah kawung.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - cahya sumirat.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - dareuda.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - duriat teu sarasa.mp3
DOWNLOAD
Kacapi Suling - Hariring Kuring.mp3
DOWNLOAD
Kacapi Suling - Jangji Asih.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - jeruk manis.mp3
DOWNLOAD
Kacapi Suling - Kalangeunan.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - karanginan.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - kembang tanjung.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - kulu-kulu panglamunan.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - kulu-kulu sadunya.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - matak naon.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - nalangsa.mp3
DOWNLOAD
Kacapi Suling - Nyawang Asih.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - nyoreang katukang.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - pageuh tekad.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - pangandaran.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - parikesit.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - peuting panglamunan.mp3
DOWNLOAD
Kacapi Suling - Sapikir.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - sekar arum.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - sekar manis.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - sengot.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling- Rajah Galunggung.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - Rajah Karuhun.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - Rajah Silihwangi.mp3
DOWNLOAD
kacapi suling - Rajah-Cikurai.mp3
DOWNLOAD

48 komentar:

  1. sampurasunnn.....
    Punten agan ijin sudat sedot nya...

    request agan hoyong lagu" degung na....
    Haturnuhun

    BalasHapus
    Balasan
    1. rampuuusssss eehh rampesss
      mangga kang di sedot sampe kempot.. :D
      sami-sami kang...

      Hapus
    2. Punten ah bade ngiringa nyedot. Hatur nuhu kacapian nana yeuh ka tampi pisan.

      Hapus
  2. nuhun pisan, katampi laguna ... neupangkeun abdi :)

    BalasHapus
  3. punten,bade nyungken ngenyot.. ehhh nyedot lagu2na
    Haturnuhun.

    BalasHapus
  4. Anonim14:39

    ngiring nyedot kang,,, janten wararaas duh...

    BalasHapus
  5. Punteun Juragan...Abdi bade ngarewong bade ngiringan ngadondot laguna...Hatur Nuhun ka anggo pisan laguna

    BalasHapus
  6. Anonim20:14

    ngiring nyedot kang ah... hatur nuhun kang ah

    BalasHapus
  7. Anonim14:04

    nuhun kang

    BalasHapus
  8. Rahwana'di alengka11:56

    Aiet zahahahaha''aduh alaieungngngngng''eeeekaula bibibingah pipisan.ekuayana ieuukawih.eeekaula eebisa ngahariring'aiet zahahaha'eekaula arek nyedat-nyedot;eenyedot-nyedot'Aiet zahahahahaa.

    BalasHapus
  9. lagune enak pisan,mantap lah.

    BalasHapus
  10. Kang hoyong tembang Serat Salira dina wanda kacapi suling, manawi aya anu gaduh

    BalasHapus
  11. Ampun..gusti. Asa wararaas kang ieu suling, sok emut ka lembur ari nguping suling teh. htr nuhun kang Link na.

    BalasHapus
  12. Anonim17:57

    samprazan,. ijin sedot kang

    BalasHapus
  13. Meni asa Waraas haturan Ah salam kenal Ti simkuring Urang banjaran

    BalasHapus
  14. Anonim14:35

    Resep... pesen OI... izin donwload dan copy tuk di blog..
    Makasih Kang..

    BalasHapus
  15. Hatur nuhun ,,, ijin sedot gan ...

    BalasHapus
  16. Anonim18:54

    waraas, jauh panineungan inget mangsa keur budak di lembur, hatur nuhun kang

    BalasHapus
  17. saya orang jawa timur asli, tp sangat suka kecapi suling sunda.. terimakasih gan koleksinya MANTAP,,,,,,

    BalasHapus
  18. Komentar ini telah dihapus oleh penulis.

    BalasHapus
  19. Hatur nuhun pisan.....

    BalasHapus
  20. wah hatur nuhun kang...:)

    BalasHapus
  21. Hatur nuhun kang meni endah pisan euy, raos kana ceupil hehey doh :)

    BalasHapus
  22. urang kulon tea07:33

    Hatur nuhun akang parantos ngalasterikeun budaya sunda, jarang anu lengkap model kieu

    BalasHapus
  23. Anonim00:11

    bade tumaros, di ct chanel tv, di akhir acara aya back sound kacapi suling, upami group lingkung senina naon namina nya ?

    BalasHapus
  24. Anonim00:06

    hatur nuhun kang

    BalasHapus
  25. mun aya proyek ka luar kota jadi asa sono pisan yeuh ka budaya sunda terutami musikna. mun ngadangu iyeu teh asa wa'as inget ka lembur di ciwidey.

    nuhun pisan kang.

    BalasHapus
  26. ardian16:43

    Tembang jiwa meresap dlm raga, nenangkeun hate nyaeta sunda poenya. Sok waas lamun ngupingkeun nana komo deui lmun aya d lembur btur sok sedih hyang balik.. Ka rancapanggung-cililin,

    Ngahartunkeun nuhun..

    BalasHapus
  27. Anonim23:52

    mun ngupingken cianjuran teh asa waas emut k nju alit,asa sing sareset kana manah

    BalasHapus
  28. hatur nuhun pisan Kang :)

    BalasHapus
  29. Anonim09:20

    ass..htr nuhun...katampi lagu na

    BalasHapus
  30. Sampurasun kang ngiringan ngamumule bdy sunda blh sirna.

    BalasHapus
  31. Kacapi suling Cianjuran itu khas Sunda banget, bikin kangen ka lembur . . . Tapi gimana cara Download nya kang ? . . . makasih . . .

    BalasHapus
  32. nyuhunkeun widi nyedot tembang2 na kang....meuni tiis kana ceupil sareng kana manah....upami gaduh nu enggal ulah hilap di sharing deui...hatur nuhun pisan...wasalam

    BalasHapus
  33. hature nuhune, el laguino kha anggos pisanos ku pribados

    BalasHapus
  34. kang yang murni instrumental ada tidak kang... kami butuh suara suling dan kecapi aja.... tanpa ada tembangnya.... thank ... saya dari solo mohon ijin ambil...

    BalasHapus
  35. SAYA SUKA SEKALI INTRUMENTAL KECAPI SULING WALAUPUN SY BUKAN ORG SUNDA.SY ASLI PROBOLINGGO.THANK'S

    BalasHapus
  36. hatur nuhun, ngemutkeun nuju alit

    BalasHapus
  37. Sim kuring ngiring bingah wireh kiwari masih seueur keneh anu ngamumule tur micinta kana kaluhuran seni Sunda,mudah-mudahan tiasa mertahankeun slawasna.Dadang ti Serang.

    BalasHapus
  38. ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK ! :D

    Hatur nuhun kang kanggo lagu kacapi suling na :D

    BalasHapus
  39. Like Like Like
    Ane sedot dulu gan...
    Apresiasi untuk keragaman musik asli Indonesia!!

    BalasHapus
  40. numpang download nya kang..... hatur nuhun.

    BalasHapus
  41. Anonim20:31

    asa ku genah nya ngadangukeun kacapi suling....hatur nuhun ...si, kuring ngiring nyedotan tembang sareng kawih na

    BalasHapus
  42. Raos pisan kang ngadangukeun na hatur nuhun

    BalasHapus
  43. ngiring ngunduh kang, :)
    resep pisan kawih na..

    BalasHapus
  44. Rakean Wastu02:29

    Assalamualaikum.sampurasun..ki dulur.abdi bde ngring nyedot ah.htr nuhun

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !