DOWNLOAD KUMPULAN LAGU POP SUNDA DARSO GRATIS

DOWNLOAD MP3 GRATIS DARSO FULL ALBUM LENGKAP




Ngabogaan ngaran pepek Hendarso. Lahir di Bandung tanggal 12 Agustus 1945.Anjeunna geus junun nyieun 300 judul musik  Sundamodal calung, pakakas musik awi sarta dipadukan jeung musik pop sunda. Sawatara lagu-laguna anu masih hits nepi ka ayeuna diantarana nyaéta Amparan Sajadah, Mawar Bodas, Kabogoh Jauh, sarta Maribaya.
Hal anu pang diinget ti anjeunna nyaéta gaya nyentrikya ala Michael Jackson. Kalayan kaméja bodas, tasma hideung, topi, sarta sapatu mengkilap. Éta pisan naha anjeunna disebut minangka Michael Darso Raja Pop Sunda.
mangga anu anu mikaresep kana lagu lagu alm.kang darso kantun download link di handap ieu,,,,
wilujeung ahh ti 
BOBODORAN SUNDA EUYYYY saparakanca,



  • Kabogoh Jauh 



  • Ulah Ceurik



  • Kabogoh Jauh



  • Duriat



  • Mawar Bodas



  • Sa Ukur Ngimpi



  • Halangan Diri



  • Dulang Kuring 



  • Malati



  • Dadali Manting



  • Tanjung Baru 



  • Demi Anjeun



  • Tanjakan Burangrang



  • Panganten Anyar



  • Mojang Bandung



  • Kuta Waringin



  • Cipinang



  • Cang Cing Cong



  • Matak Kabita



  • Migang Bingah



  • Amparan Sajadah



  • Gupay Katresna



  • Situ Patenggang



  • kahayang keukeuh



  • Kas Bon



  • Kapok



  • Bobogohan



  • Curug Candung



  • Curug Cinulang



  • Mega Mendung



  • Layung Beureum



  • Zaman Edan



  • Ayun Ambing



  • Wangsit Siliwangi



  • Sarua Jeung Bohong



  • Maripi



  • Randa Otas



  • Mega Sutra Pantai Carita



  • Neng Utie



  • Gupay Katresna



  • Aya Bedana



  • Anak Jeger



  • Ararateul



  • Caringin tilu



  • Sumerah



  • Jungjunan



  • Ewateun



  • Cucu Deui



  • Demi Kembang Cinta



  • Coy
  • 18 komentar:

    1. manteppp euy.....

      BalasHapus
    2. kanud19:52

      oce pisan gan...

      BalasHapus
    3. nuhun kang, tapi pami tiasa mah abdi hoyong laguna kang yana kermit full album, abdi milarian meni sesah.. he he he
      www.rhisva-online.blogspot.com

      BalasHapus
    4. WAJIB MUMUSTI SENI SUNDA, MUN URANG BANGGA KU KASUNDAAN......

      BalasHapus
    5. kumplitan boss !!!!! htr nuhun akh... kana laguna

      BalasHapus
    6. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

      BalasHapus
    7. edo pratama yudha22:53

      Nuhun pisan kang laguna

      BalasHapus
    8. jos.pisan kang euy.

      BalasHapus
    9. Anonim03:40

      waduh kang laguna enak" pisan ....!

      BalasHapus
    10. Anonim21:51

      sae pisan euy

      BalasHapus
    11. muantap coy
      degungna kamana lur sareng kacapian na

      BalasHapus
    12. Aduh, pami tiasa mah di kumplitan deui laguna, supados lengkep.

      BalasHapus
    13. Keren
      thank's gan
      Nuhun
      arigato

      gracias

      BalasHapus
    14. mantepp euy,ngan kirang kumplit boss,kumplitan nya,,hehe

      BalasHapus

    ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !