Download MP3 17 Pupuh Sunda

DOWNLOAD MP3 PUPUH LENGKAP




01. Asmarandana  Download
02. Balakbak    Download
03. Dangdanggula   Download
04. Durma    Download
05. Gambuh   Download
06. Gurisa    Download
07. Jurudemung   Download
08. Kinanti    Download
09. Ladrang  Download
10. Lambang    Download
11. Magatru    Download
12. Maskumambang    Download
13. Mijil   Download
14. Pangkur    Download
15. Pucung   Download
16. Sinom  Download
17. Wirangrong    Download




BOBODORAN SUNDA EUUYYY

8 komentar:

  1. Hatur Nuhun... tembang pupuh-na...

    BalasHapus
  2. Kang Anu no. 8 file-na sami sareng no. 9, kumaha yeu...

    BalasHapus
  3. terima kasih dari http://gurumadrasah.com

    BalasHapus
  4. Alah........ kinanti na kakantun kang.....????

    BalasHapus
  5. Hatur nuhun pisan

    BalasHapus
  6. hatur nuhun.... mung link kinanti lepat beut ka ladrang... mugia dilereskeun deui...

    BalasHapus
  7. hatur nuhun kana kasean Admin parantos nyayogikeun sareng ngijinkeun ngenyot (ngadownload) namung punten leres pisan anu disaurkeun ku "Abuzzaman Ibn 'Arifin" teh.
    link na ngit bae kana " 09. Ladrang" kedah kumaha simkuring teh Akang Euceu ?

    BalasHapus
  8. Anonim20.09

    hatur nuhun....

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !