Ngaran Barat Atawa Arab

bi ocih jeun ceu ida keur ngabanggakeun anak" na,,,
ceu ida:bi ocih,,,yeuh budak abi mh ngarana sae Islami pisan,,
bi ocih:saha kitu ngarana?
ceu ida:Nur jannah,,,hartina cahaya surga,,,
bi ocih:sarua budak abi ge Islami pisan ngarana,,,,TONI,,,
ceu ida:TONI,,,?Islami ti hongkong,,,!eta mh ngaran ka barat"an atuh,,,bari jeubi,,, bi ocih:nya heunteu atuh ceu,,,toni mh kur panggilana wungkul,ngaran panjangna mh,,,"A'udzubillahiminas syaiTONIrojiim",,, ceu ida:olohok bari calangap,,,

0 komentar:

Poskan Komentar

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !