LAGU CLEOPATRA STRATAN ZUNEA ZUNEA VERSI SUNDA AING MAH DA TEU NYAHO



1. PROFIL CLEOPATRA STRATAN

CLEOPATRA STRATAN lahir 6 Oktober 2002 di Kishinev, Moldova . Minangka Artis pang alitna sa dunya    anu kungsi ngaraih sukses komersial salaku panyanyi. warsih 2006 albeum La vârsta de trei na ani ("Dina umur 3 taun"). Manéhna nyekel rekor minangka artis pangorana,  anu manggung  live salila dua jam di hareup audiens anu badag, seniman alit anu pangluhurna dibayar , CLEOPATRA STRATAN artis pangorana anu narima pangajén MTV sarta artis pangorana anu kungsi ngaraih  # 1 hit di hiji nagara ( "Ghita" dina Singles Chart Romania).
Salah sahaiji laguna CLEOPATRA STRATAN - Zunea - Zunea aya dina Versi sunda anu di judulan "aing mah da teu nyaho"  anu di candak tina sabahagian tina syairna. anu nyaritakeun barudak sakola anu sok mareles atanapi bolos sakola di bawakeun kalayan background lucu.

2. LIRIK LAGU CLEOPATRA STRATAN - ZUNEA ZUNEA VERSI SUNDA AING MAH DA TEU NYAHO


(cwing cwing cwing cwing cwing)
Aya barudak keur ulin sa bari ngudud di warnas
Tempat barudak ngarumpul jeung nga gandengan tatangga
ti imahna mah ngomongna rek indit ka sakola
Tapi nyatana malah ngarumpul jeung ngudud di warnas
reff
sumpah nage da teu nyaho
aing mah  teu nyaho
aing mah teu nyaho
erek kitu erek kieu sumpah nage  da teu nyaho

aing mah  teu nyaho
aing mah teu nyaho
erek kitu erek kieu sumpah nage  da teu nyaho

Cing sumpah nage da aing mah di bejaan da teu nyaho
Sok geura mikir di bejaan teh sia mah kudu nyaho

(cwing cwing cwing)
Di luar imah siga nu bener wani ka sa sa ha
Tapi di bere jurig mah maneh ngompol na calana
Heeey barudak ulah ngalawan ka bapa jeung ka ema
Kudu sieun maraneh engke bisi asup ka naraka

Balik deui ka Reff

3. VIDEO CLEOPATRA STRATAN - ZUNEA ZUNEA VERSI SUNDA AING MAH DA TEU NYAHO



4. DOWNLOAD LAGU CLEOPATRA STRATAN - ZUNEA ZUNEA VERSI SUNDA AING MAH DA TEU NYAHO
MP3 CLEOPATRA STRATAN - ZUNEA ZUNEA VERSI SUNDA AING MAH DA TEU NYAHO.MP3
DOWNLOAD
VIDEO CLEOPATRA STRATAN - ZUNEA ZUNEA VERSI SUNDA AING MAH DA TEU NYAHO.3GP
DOWNLOAD

5 komentar:

  1. Anonim11:55

    file nya teuaya di 4shared, kumaha ieu teh..



    'budak bageur made in bandung'

    BalasHapus
  2. aya lagu hiji tambah hiji teu...

    BalasHapus
  3. Anonim21:31

    pilari di gogel wae kang seuuer

    BalasHapus
  4. Artikelna sae ngange bahasa sunda.. jarang terjadi

    BalasHapus
  5. Anonim12:13

    Ada yg bisa translate ke bhsa.indo itu artinya apa?

    BalasHapus

ORANG BIJAK SELALU MENINGGALKAN JEJAK !